Boek 'Een diepe buiging'

In 'Een diepe buiging' bundelen fotografe Mine Dalemans en theatermaker Ingrid Dullens hun impressies en ervaringen bij het maakproces van de theatervoorstelling 'Iedereen verdient een goed gevoel' met beeld en woord. Deze voorstelling werd vorige maand gespeeld en het afgelopen jaar gemaakt door de mensen van Ons Centrum, een vereniging waar armen het woord nemen in Leopoldsburg. Het theaterstuk kadert binnen het project 'Oog voor elkaar' en wil de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken voor de meest kwetsbaren. 

Over de auteur

Ingrid Dullens studeerde af aan Studio Herman Teirlinck en aan de Toneelacademie van Maastricht. Ze werkt als theatermaker, auteur en dramacoach binnen uiteenlopende projecten. Gemene deler is de eigenheid van mensen en datgene wat onzichtbaar is zichtbaar maken.

Over de fotograaf

Mine Dalemans is zelfstandig fotografe. Ze werkt voor diverse kranten en magazines. Voor haar reportagewerk staat ze het liefst tussen de mensen. Op die manier tacht ze telkens een eerlijk en respectvol beeld te maken van wat haar omringt. 

Bestel het boek

Wil je het boek ‘Een diepe buiging’ bestellen (€ 15+2,5 verzendkosten)?
Neem dan contact op met Mine Dalemans via mine.dalemans@gmail.com

Projecten