Vacature: stafmedewerker communicatie

RIMO Limburg vzw is het Limburgs instituut voor samenlevingsopbouw.
We brengen kwetsbare mensen samen en maken hen sterker. Samen werken we aan de toegang tot sociale grondrechten en de verbetering van de leefbaarheid. Tegelijkertijd geven we signalen aan het beleid om te komen tot een duurzame, democratische samenleving.


Heb jij zin om hieraan mee te werken?  

We zijn op zoek naar een halftijdse

Stafmedewerker Communicatie

Je denkt mee na over onze communicatiestrategie en voert deze uit. Je brengt verfrissende ideeën binnen in onze organisatie en projecten.

Je staat in voor de branding van RIMO Limburg als sterk merk en betrouwbare partner. Je bent een echte netwerker en onderhoudt onze pers- en mediarelaties. Je organiseert evenementen en geeft mee vorm aan campagnes zoals Ieders Stem Telt, de Week van Verbondenheid enz.

Je kan sociale media strategisch inzetten en staat mee in voor het beheer van onze sociale media accounts (FacebookTwitterLinkedIn, Instagram ...). Je bedenkt online acties. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze website en de ontwikkeling van digitale nieuwsbrieven.

Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor de contentstrategie en -planning van al onze communicatiekanalen. Samen ondersteunen jullie ook onze medewerkers in de projectcommunicatie en bij de opmaak van rapporten en brochures. Jullie zorgen als team voor een professionele uitstraling van de communicatiekanalen van RIMO Limburg.

Wat mag je van ons verwachten?

Je kan rekenen op een boeiende werksfeer met een flexibele werktijdregeling. Je krijgt een correcte verloning volgens PC 329.01, een mooi aantal vakantiedagen, een eindejaarspremie, een vergoeding voor woon-werkverkeer en terugbetaling van onkosten en verplaatsingskosten. Je krijgt een smartphone en laptop ter beschikking.  Je wordt halftijds tewerkgesteld op onze hoofdzetel op de mijnsite in Heusden-Zolder, wat je ook heel wat fileleed bespaart.

En wat verwachten wij van jou?

  • Je kan je vinden in onze waarden en missie. Je bent respectvol en betrokken ten aanzien van mensen in een kwetsbare positie,
  • Je bent gepassioneerd door communicatie en hebt kennis van de laatste ontwikkelingen in PR en marketing. Social media hebben voor jou geen geheimen meer,
  • Je beschikt over overtuigingskracht. Je drukt je mondeling vlot uit en je hebt een vlotte pen en uitstekende redactionele vaardigheden,
  • Je hebt een uitgebreid netwerk van perscontacten of weet dit snel uit te bouwen,
  • Je bent flexibel, creatief, kritisch, stressbestendig en kunt goed in team werken,
  • Je bent een organisatietalent, werkt proactief en je koppelt spontaan terug,
  • Je hebt een master- of bachelordiploma in het domein van marketing, communicatie of PR of vergelijkbaar.
     

Interesse in een nieuwe uitdaging?

Bezorg ons je motivatiebrief en CV voor 15 mei 2019 via karin.schagen@rimo.be. De selectieproeven (gesprek en schriftelijke proef) zullen doorgaan op maandag 27 mei 2019, overdag.
Voor info over de inhoud van de job kan je terecht bij Algemeen Directeur Liesbeth Geybels, 011 22 21 96.

Aanwerven doen we ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of fysieke beperking. Geïnteresseerde personen uit zogenaamde kansengroepen worden uitdrukkelijk verzocht te solliciteren. Aarzel niet om ons te contacteren als je nood hebt aan redelijke aanpassingen om deel te nemen aan de selectiefase of nadien op de werkvloer.